Browse By

City löpsedel, Malmö

Med anledning av deepeditions postning här där vi lärt oss att ej heller han lyckas få mina MMS, så lägger vi upp löpsedeln här. Bloggare hotad till livet minsann.

LÖPSEDEL

LÖPSEDEL


Det är ju ytterst tråkigt. Men vilken konstig rubrik, “bloggare” är nu ett ord likamed “skådis” eller “såpastjärna”, tillräckligt starkt att finnas på löpet och tillräckligt vagt så det kan gälla någon du aldrig hört talas om.

Nää, jag har ingen aning om varför jag lyckas vara så otursdrabbad att ingen som jag har mobilnummer till kan få mina MMS. Förutom det att 90% går bort då dom befinner sig utomlands. Får väl lägga MMS här hädanefter. Okejrå. 😉

Read previous post:
One year ago today.

I was still a non-mom. Around this time of day, my water had broke, my labour had technically started though...

Close