Browse By

I Malmö stjäls det barnvagnar

Jag hade tänkt att skriva nåt trevligt om Malmö. Om att jag tycker det är kul att småprata med människor i butikerna som tycks ha all tid i världen att hjälpa en, om att folk i allmänhet verkar hur trevliga som helst. Men så igår ändrades min uppfattning om den snälla staden Malmö. När jag och Perle skuttade in på Element cafe vid hörnet Löjtnantsgatan och Kungsgatan för att besöka toaletten och ladda lillen som åkt så mycket rutchkana med morotsbiffar hade jag en liten föraning om att jag inte skulle parkera min vagn utanför. Men det var “kissa nu!” som gällde så tyvärr hade jag inget val. När jag kom ut hade någon eller några snott vagnen. Kastat vantarna i leran i Rörsjöparken precis bredvid lekplatsen. Vem fan gör nåt sånt? Min BRIO Sitty -06 i silver och svart med Brio-ratt på är puts väck!

Perl i bättre tider sovandes i sin vagn

Perl i bättre tider sovandes i sin vagn


Man har sällan bra bilder på vagnar, särskilt när man just köpt den – jag köpte denna begagnat uppe i Stockholm bara för en månad sedan. Jag har nämligen inte råd med en splitter ny vagn, o tjuvjävel. Fattas bara att jag måste återköpa min stulna sulky-vagn på Blocket. 🙁

Ready to roll!

Ready to roll!

Jag frågade några människor i lekparken om dom hade sett nåt, och alla kommenterade vad lågt det var att stjäla en barnvagn, men ingen hade sett något. Tydligen kan man svansa iväg med en tom barnvagn och slänga vantar omkring sig precis bredvid en lekplats mitt på ljusan dan utan att någon tycker det är märkligt. Vet inte om jag tycker Malmö är så putte-nuttigt längre. Folk verkar ju vara helt blinda.

Read previous post:
Dabitch & Perl på Skeppargatan i Stockholm
Lilla Perl-charmören

Perl är sötast, det är bara bara så! Jag struntar i om det är mina hormoner som talar jag är...

Close