Browse By

Ny brio sitty – grönt är skönt.

Nå, som ni vet stals Perles barnvagn utanför Cafe Element i Rörsjöparken i Torsdags. Idag pallade jag inte att bära Perle runt stan längre och har gett upp hoppet att hitta hennes vagn så jag samlade ihop de pengar jag hade, ringde mamma för att låna mer och lät Perle välja en ny vagn själv. Hon valde en grön och verkar supernöjd med den, kolla minen!

Ny Brio vagn och glad Perl

Ny Brio vagn och glad Perl


Men jag är fortfarande ledsen över att nån kan vara så dum att de stjäl en barnvagn! För en “joy-ride” där de slängt alla vantar och grejer runt på måfå i parken. Kommer att måla Perles namn och möjligen en pirat på hennes nya, plus att jag fantiserat om att installera James Bond liknande knäppheter som nåt slags tracking device jag kan spåra den med om nån låg typ snor den. 😉
Som ni ser på min fula sko var det egentligen det som jag behövde nytt av, mina vinterskor är så trasiga att de snart faller isär. Suger på ramarna på en lön. Hoppas det blir vår snart!

Perl looking for her stolen stroller

Perl looking for her stolen stroller


Det var precis här som vagnen var parkerad, men hur mycket vi än letade både på torsdagen och fredagen så hittade vi aldrig vagnen igen. Jag hoppades på att den kanske bara stod någon annanstans, då vantarna låg kastade i en hög med buttricks-raklödder (ni vet, sånt där färgat tjafs) så jag gissade att några småglin kanske tagit den för en joyride. Hur kul det nu kan vara. Men, det är nog så att folk snor barnvagnar helt enkelt. Vid en lekpark. Mitt på ljusan dan. Fan vad det är deprimerande.

Read previous post:
Perl i bättre tider sovandes i sin vagn
I Malmö stjäls det barnvagnar

Jag hade tänkt att skriva nåt trevligt om Malmö. Om att jag tycker det är kul att småprata med människor...

Close