Vi söker bara annorlunda om det är annorlunda på rätt sätt. Ta in det som verkligen särskiljer sig från normen isället, skriver Åsk Wäppling, creative director på Adland.

Comment:0

DET STORMAR PÅ NÄTET. Mediahuset fött ur blogg- revolutionen, Gawker, tappar publik och ansikte när Hulk Hogan vann sitt fall om privatlivsintrång mot dem. En oberoende jury gav Hulk ett enormt skadestånd, stort nog att kunna störta hela Gawker. Det visar sig att klickbete, som folks hemligt filmade sexfilmer, kan bli riktigt dyrt i längden.

Comment:0

Ibland undrar jag om inte journalister och copywriters ser det som sin uppgift här i sverige att slakta sitt egna modersmål.

Comment:0

1) Den inavlade-exhibitionist-kreatören. Du gick ut en känd skola kanske fyrå år sedan, hela din årskull poserade nakna på vykort i bästa kejsarens nya kläder stil eftersom ni inte hade något att dölja, eller var det visa? Ni dansade nakna och diverse annat på köksborden på klassfesten som slutade i en orgie.

Comment:0

Det arrangeras seminarier om det och startas förbund för dem som praktiserar det. Det hetaste senaste är viral och "buzz" marknadsföring. 

Men vad är det man egentligen menar när man pratar om dessa nya påhitt, och är det så nytt egentligen?

Comment:0

En matta av mörker klev in i rummet. Det var studenten.

Det var inte det att han var ung och grön, tvärtom, han kom från en mycket erkänd skola, hade flera månaders praktik på stora kända byråer bakom sig och var bara ett par år yngre än jag.

Han brakade in i vår fnissiga läshörna med sin osvikliga förmåga att få alla skämt att falla platta som blyballonger.

Comment:0

Dabitch.net is a small collection of my work and shop

CONTACT US

Åsk Wäppling

+1 ‪(310) 570-2614‬

dabitch@dabitch.net