Gowalla-beroende? Jomenvisst, sajber-stalking made easy. ;-)

Det var när vi var på väg till Amsterdam som Thomas ryckte fram sin ifån och checkade in mitt på bron mellan Sverige och Danmark som jag smittades av Gowalla-feber.

Gowalla-beroende? Jomenvisst, sajber-stalking made easy. ;-)

Det var när vi var på väg till Amsterdam som Thomas ryckte fram sin ifån och checkade in mitt på bron mellan Sverige och Danmark som jag smittades av Gowalla-feber. Snart var jag också igång och checkade in på Beurs van Berlage under Eurobest 2009, och när vi kom hem till Sverige var jag ju tvungen att hoppa in i kaninhålet till Kina. Alla coola hoppar ned där, trust me. ;) I jakt på en Beatnik Poet och en Golden Gift började jag checka in överallt, och om det inte fanns någonstans att checka in så skapade jag platser. Till exempel den Den Hirschsprungske Samling, Statens museum for kunst, Playblack, Stockholm, och Dance Studio no 1 men populärast är såklart Hemköp Entré, för vi måste alla äta. Jag skapade en pytteliten plats för mitt kontor och tänkte, där checkar nog bara jag in, men oj vad fel jag hade, när jag såg att fetmange checkat in här kändes det som ett litet sajberinbrott, och när jag såg att han checkat in överallt där jag hade varit på den dagen han hälsat på i Malmö kände jag mig nästan lite sajber-förföljd. Han har 30 vaulted items, det är tydligt att han samlar på ting, och jag är ju lika fånig som springer iväg till Värnhemstorget enbart för att plocka upp brevpappret som Morpac lämnat där. Vill ni ha det så får ni komma hälsa på mig. ;) Någon Golden Gift hittade jag aldrig, men Patrick Geuder den turgubben snavade över en i Good Old's kontor. Avis.

Great! You’ve successfully signed up.

Welcome back! You've successfully signed in.

You've successfully subscribed to Dabitch.net.

Success! Check your email for magic link to sign-in.

Success! Your billing info has been updated.

Your billing was not updated.